Žaliosios alyvuogės su kauliukais.
Alyvuogės, marinuotos su alyvuogių aliejumi, žolelėmis ir prieskoniais.
Alyvuogės įpjautos, todėl puikiai atsiskleidžia raudonos paprikos ir česnako poskoniai. Puikus sodrus šviežias skonis.…
Gordal alyvuogės su kauliukais pagardintos, čili pipiru, česnaku ir prieskoniais. Nepakartojamas Ispanijos krašto skonis viename kąsnelyje. Tobulas užkandis kiekvienam! Sudedamosios dalys: Gordal alyvuogės, česnakas, čili…
Ar kadanors teko regauti alyvuoges su juodaisiais trumais? Tai TOPų TOPas! Šios alyvuogės būtinas akcentas tavo gurmaniškam vakarėliui! Sudedamosios dalys: Manzanilla alyvuogės, trumų pasta 9,5%…
Aragono alyvuogės yra natūralios juodosios alyvuogės. Jos turi mėsingą, subtilų minkštimą ir intensyvų skonį. Labai tinka prie salotų ir užkandžių. BERNAL gamina jas pagal savo…
Arbequina alyvuogės yra mažos ir skirtingo dydžio alyvuogės su kauliukais, nuo žalios iki violetinės. Jų skonis yra švelnus ir šiek tiek saldus, jose taip pat…
Alyvuogės iš rytinės Ispanijos pakrantės.
Nuimamos, kai alyvuogės subręsta ir įgauna savitą violetinę spalvą.
Intensyvaus ir šiek tiek kartus skonis.
…
Žalią alyvuogę Manzanilla be kauliuko yra “lengva valgyti“. Ruošiamos jos išsaugo savo pirminę formą ir dydį. Paruoštos Viduržemio jūros salotoms ir gurmaniškiems patiekalams. Be abejo,…
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.