Jalapenai suteikia jiems būdingą pikantiškumą daugeliui receptų. Pakankamai aštrūs, itin subtilus skonis! Sudedamosios dalys: Jalapenų griežinėliai (gali būti sulfitų), vanduo, balto vyno actas, druska, rūgštiklis:…
Tai puikus marinuotų agurkų, griežinėliais pjaustytų morkų ir pjaustytų žiedinių kopūstų derinys, išgaunantis įvairių skonių ir patrauklių spalvų, todėl puikiai tinka užkandžiams ir salotoms. Sudedamosios…
Sudėtis: avinžirniai, vanduo, druska, E-385, konservantas E-223. Maistinė vertė: Vertės 100 g produkto Energinė vertė 419,4kj (99,9 kcal) Riebalai 1,9 g (iš kurių sočiųjų riebalų…
Sudėtis: lešiai, vanduo, druska, E-385, konservantas E-300. Gali būti glitimo. Maistinė vertė: Vertės 100 g produkto Energinė vertė 370kj (88 kcal) Riebalai 0,5 g (iš…
Sudėtis: baltos pupelės, vanduo, druska, E-385, konservantas E-223. Maistinė vertė: Vertės 100 g produkto Energinė vertė 345kj (82 kcal) Riebalai 0,4 g (iš kurių sočiųjų…
Intensyvaus skonio ir skaidrios baltos spalvos marinuoti česnakai. Nors ir marinuoti, jie išlaiko visas savo kulinarines savybes kaip ir tradiciniai česnakai. Sudedamosios dalys: Česnakai (gali…
Žemaūgiai tradiciniai svogūnai, šiek tiek saldesnio skonio, iš Olandijos. Baltos spalvos, nedidelio dydžio ir labai traškūs tik su reikiamu acto prisilietimu, jie idealiai tinka avangardinių…
Sudėtis: Pomidorai, pomidorų sultys, druska, citrinų rūgštis ir kalcio chloridas. Maistinė vertė: Vertės 100 g produkto Energinė vertė 65,99 kj (15,66 kcal) Riebalai 0,5 g…
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.