Produkto aprašymas
Kavos ir kakavos triufeliai – intensyvaus skonio malonumas kiekvienam šokolado mylėtojui.
Sudedamosios dalys:
Cukrus, augaliniai riebalai (palmių, kokosų, palmių branduolių ir šėjos), neriebi kakava (ne ES kilmės) 17,8 %, išrūgų milteliai (pienas), kakavos milteliai (ne ES kilmės) 0,5 %, emulgatoriai: sojų ir saulėgrąžų lecitinas, natūralus kavos aromatas (ES kilmės) 0,2 % ir dirbtinės kvapiosios medžiagos (vanilinas ir šokoladas).
Gali būti žemės riešutų, glitimo (kviečių ir miežių) bei riešutų (migdolų, pistacijų ir lazdyno riešutų) pėdsakų.
Laikymo sąlygos:
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Didžiausia laikymo temperatūra – 20 °C, didžiausia santykinė drėgmė – 65 %.
Maistinė vertė (vidutinės reikšmės 100 g produkto):
| Rodiklis | Kiekis |
|---|---|
| Energinė vertė | 2325 kJ / 558 kcal |
| Riebalai | 36 g |
| Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 28 g |
| Angliavandeniai | 51 g |
| Iš jų cukrų | 40 g |
| Skaidulinės medžiagos | 3 g |
| Baltymai | 6 g |
| Druska | 0 g |







