Produkto aprašymas
Šokoladinis turronas su karamelizuoto sausainio gabalėliais – traškumo mėgėjams.
Sudedamosios dalys
Cukrus, karamelizuoto „Lotus Biscoff“ sausainio kremas (ES) 26 % (karamelizuoti „Lotus Biscoff“ sausainiai 58 % (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai (palmių, rapsų), cukraus sirupas, kildinimo medžiaga: natrio vandenilio karbonatas, sojų miltai, druska, cinamonas), rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis: sojų lecitinas, rūgštiklis: citrinų rūgštis), kakavos sviestas (ne ES kilmės), nenugriebto pieno milteliai, augaliniai riebalai (ši, kokosų, saulėgrąžų), kakavos masė (ne ES kilmės), nugriebto pieno milteliai, karamelizuoti „Lotus Biscoff“ sausainiai (ES) 2,7 % (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai (palmių, rapsų), cukraus sirupas, kildinimo medžiaga: natrio vandenilio karbonatas, druska, cinamonas), išrūgų milteliai, saulėgrąžų aliejus, emulsikliai (sojų ir saulėgrąžų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga.
Glaistas: pieniškas šokoladas (mažiausias kakavos sausųjų medžiagų kiekis – 35 %).
Alergenai
Sudėtyje yra: pieno, glitimo, sojų.
Gali būti: kiaušinių, žemės riešutų, migdolų ir lazdynų riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė
(Vidutinės reikšmės 100 g produkto)
| Rodiklis | Vienetai | Kiekis |
|---|---|---|
| Energija | kJ / kcal | 2404 / 577 |
| Riebalai | g | 37 |
| Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | g | 18 |
| Angliavandeniai | g | 55 |
| Iš jų cukrų | g | 47 |
| Maistinės skaidulos | g | 1 |
| Baltymai | g | 5,4 |
| Druska | g | 0,31 |
Laikymo sąlygos
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Maksimali temperatūra: 20 °C, maksimali santykinė drėgmė: 65 %.
Papildoma informacija
Geriausias iki, partijos numeris: žr. pakuotės apačioje.
Grynas svoris: 200 g







