Intensyvaus skonio ir skaidrios baltos spalvos marinuoti česnakai. Nors ir marinuoti, jie išlaiko visas savo kulinarines savybes kaip ir tradiciniai česnakai. Sudedamosios dalys: Česnakai (gali…
Jalapenai suteikia jiems būdingą pikantiškumą daugeliui receptų. Pakankamai aštrūs, itin subtilus skonis! Sudedamosios dalys: Jalapenų griežinėliai (gali būti sulfitų), vanduo, balto vyno actas, druska, rūgštiklis:…
Tai kaparėlių augalo vaisius. Naudojant BERNAL receptą kaparėliai išlaiko traškią tekstūrą ir intensyvų bei tradicinį skonį.
Puikiai tinka salotoms ir užkandžiams.
Grynasis kiekis 150g.…
Žemaūgiai tradiciniai svogūnai, šiek tiek saldesnio skonio, iš Olandijos. Baltos spalvos, nedidelio dydžio ir labai traškūs tik su reikiamu acto prisilietimu, jie idealiai tinka avangardinių…
Tai puikus marinuotų agurkų, griežinėliais pjaustytų morkų ir pjaustytų žiedinių kopūstų derinys, išgaunantis įvairių skonių ir patrauklių spalvų, todėl puikiai tinka užkandžiams ir salotoms. Sudedamosios…
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.