Žaliosios alyvuogės su kauliukais.
Alyvuogės, marinuotos su alyvuogių aliejumi, žolelėmis ir prieskoniais.
Alyvuogės įpjautos, todėl puikiai atsiskleidžia raudonos paprikos ir česnako poskoniai. Puikus sodrus šviežias skonis.…
Gordal alyvuogės be kauliukų pagardintos, česnaku ir prieskoniais. Nepakartojamas Ispanijos krašto skonis viename kąsnelyje. Tobulas užkandis kiekvienam! Sudedamosios dalys: Gordal alyvuogės, česnakas, vanduo, druska, prieskoniai,…
Aragono alyvuogės yra natūralios juodosios alyvuogės. Jos turi mėsingą, subtilų minkštimą ir intensyvų skonį. Labai tinka prie salotų ir užkandžių. BERNAL gamina jas pagal savo…
Arbequina alyvuogės yra mažos ir skirtingo dydžio alyvuogės su kauliukais, nuo žalios iki violetinės. Jų skonis yra švelnus ir šiek tiek saldus, jose taip pat…
Alyvuogės iš rytinės Ispanijos pakrantės.
Nuimamos, kai alyvuogės subręsta ir įgauna savitą violetinę spalvą.
Intensyvaus ir šiek tiek kartus skonis.
…
Žalią alyvuogę Manzanilla be kauliuko yra “lengva valgyti“. Ruošiamos jos išsaugo savo pirminę formą ir dydį. Paruoštos Viduržemio jūros salotoms ir gurmaniškiems patiekalams. Be abejo,…
Jelapenu įdarytos alyvuogės labiausiai patiks skambių skonių mėgėjams. Idealiai tinka kaip priedas salotose, arba mėsos, žuvies, daržovių ar picos patiekalų garnyras, prie kurio pridedamas aštrus…
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.